دوره آموزش انگولار (Angular) به زبان فارسی به شما کمک میکند تا یک فرانتندکار (Frontend) حرفهای شوید. اگر چنانچه هیچ دانشی درباره فریم ورکهای جاوا اسکریپت ندارید اصلا نگران نباشید چون در این دوره شما را از یک فرد کاملا مبتدی به یک برنامه نویس حرفهای در این زمینه تبدیل میکنیم.
با یادگیری این دوره شما میتوانید جزو اولین کسانی باشید که از انگولار درک عمیقی پیدا کردهاید.
این دوره به آموزش انگولار 6 به زبان فارسی میپردازد و در طی فصول متفاوت شما را از یک فرد کاملا مبتدی به یک برنامه نویس حرفهای سمت کاربر (Frontend) تبدیل میکند. این آموزش فارسی به گونهای ارائه شده است که از نصب تا راه اندازی انگولار 6 روی سرور واقعی را به شما آموزش میدهد. هر آنچه که درباره کامپوننتهای انگولار، دستورها، سرویسها، فرمها، دسترسی Http، احزار هویت (Authentication)، بهینهسازی نرم افزار انگولاری و ... لازم باشد به شما ارائه میدهیم. به طور کلی شما در طی این دوره یاد میگیرید که چگونه یک وب اپلیکیشن مشابه موبایل در سطح اینترنت راه اندازی کرده تا کاربران از تجربه کاربری فوق العادهای بهره ببرند.
این دوره به شما تمام اصول مرتبط با ماژولها، مسیریابی (Routing)، ارتباط با api، ارتباط دو طرفه (DataBinding) و ... را به زبان بسیار ساده آموزش میدهد. به زبان عامیانه اینجا شما به صورت کامل غواصی در عمق انگولار رو یاد میگیرید. :)
ما در دوره آموزش انگولار 6 به سوالات زیر پاسخ خواهیم داد:
اما این تمام دوره نیست. در دوره آموزش انگولار ۶ به زبان فارسی یک پروژه کاملا عملی را از ۰ تا ۱۰۰ برای شما پیاده سازی میکنیم تا تمام ابهامات ذهنی شما برطرف شود. و اگر شما در طی انجام پروژه به مشکلی بر خوردید میتوانید تا ۶ ماه آینده به صورت رایگان از خدمات پشتیبانی ما بهرهمند شده و از طریق تیکت پشتیبانی سوالات خود را مطرح کنید.
انگولار یکی از مدرنترین فریمورکهای فرانتند (Frontend) بوده که هر برنامهنویس سمت کاربر باید یکی از این فریمورکها را به صورت حرفهای یاد بگیرد. این فریم ورک قابلیت تولید وب اپلیکیشنهای بسیار قدرتمند و پیچیده را فراهم میکند تا تجربهی کاربری (User Experiences) را افزایش داده و تعامل کاربر با وب سایت طراحی شده را بسیار لذت بخش کند. تمام اصولی که باید درباره این فریمورک بدانید درون این دوره گنجانده شده است. ما به شما راه ساخت سریع وب سایتهای انگولاری را میآموزیم.
زبان اصلی مورد استفاده در این دوره زبان برنامه نویسی تایپ اسکریپت است. زبانی که توسط کمپانی گوگل و ماکروسافت به صورت مشترک ایجاد و پشتیبانی میشود. برای کسب اطلاعات بیشتر، دوره آموزشی رایگان زبان برنامه نویسی تایپ اسکریپت را از طریق این لینک دریافت کنید.
و اما سوال خیلی مهم!
اولین و اصلیترین دلیل استفاده از انگولار پشتیبان قدرتمند آن یعنی کمپانی گوگل است. این دلیل به اندزه کافی باعث شده تا هر روز هزاران سایت طراحی سمت کاربر (Frontend) خود را به سمتی ببرند که بتوانند از انگولار به عنوان یک فریم ورک سمت کاربر استفاده کنند. اما همهی دلیل ما این نیست. انگولار از نظر امنیتی بسیار قدرتمند عمل کرده و اکثر کدها را در حالت فشرده شده در اختیار میگذارد. قابلیت تنظیم پروژه را به گونهای اعمال کرده که شما میتوانید در لحظه خروجی خود را مشاهده کنید و از طرفی چندین برنامه و پروژه انگولاری را با یک API به صورت مستقیم جلو ببرید. و با ساختار و کدهای بسیار تمیز شما را از سردگمی بین کدها و سینتکسها نجات میدهد.
در حال حاضر انگولار 6 به عنوان آخرین نسخه این فریمورک معرفی شده است. البته لازم به ذکر است افرادی که با انگولار 2 یا 4 یا 5 کار میکنند با استفاده از این آموزش میتوانند سطح معلومات خود را بسیار حرفهای تر کنند. زیرا تفاوتهای بین ورژن 2، 4 و 5 و 6 بسیار جزئی بوده ولی کلیات مباحث همان است.
مقدمه، نصب و راه اندازی اولیه
شرح مختصر مفاهیم بنیادی
پروژه ساخت وب سایت فروشگاه اینترنتی (قسمت اول)
خطایابی
سطح پیشرفته کامپوننتها
پروژه ساخت وب سایت فروشگاه اینترنتی (قسمت دوم)
سطح پیشرفته دستورها (Directives)
پروژه ساخت وب سایت فروشگاه اینترنتی (قسمت سوم)
معرفی سرویسها و تزریق وابستگی
پروژه ساخت وب سایت فروشگاه اینترنتی (قسمت چهارم)
مسیردهی (Routing)
پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی (قسمت پنجم)
مشاهدهکننده و مشاهدهگر (Observable و Observer)
پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی (قسمت ششم)
کار کردن با فرمها در انگولار
پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی (قسمت هفتم)
معرفی Pipeها
درخواستهای پروتکل HTTP و HttpClient
پروژه وب سایت فروشگاه اینترنتی (قسمت هشتم)
احراز هویت (Authentication) و محافظت از مسیرها
بهینهسازی نرمافزار و ماژولها
بارگذاری نرم افزار در اینترنت
انیمیشن در انگولار
معرفی Unit Testing در انگولار
آموزش سئو انگولار با انگولار یونیورسال (Angular Universal)
ویژگی های جدید انگولار 6
انگولار (که پر استفاده ترین نسخه های آن "انگولار 6" یا "انگولار 5" است) یک فریم ورک سمت کاربر (front-end) رایگان و متن باز می باشد که توسط تیم توسعه انگولار در شرکت گوگل به زبان تایپ اسکریپت برنامه نویسی شده است. در واقع فریم ورک انگولار یک بازنویسی کامل از فریم ورک انگولار جی اس می باشد.
انگولار یک بازنویسی کامل و از صفر فریم ورک انگولار جی اس می باشد:
"{{ }}"
متمرکز است. علامت "{{ }}"
برای ارتباط دادهای ویژگی ها و علامت "( )"
برای ارتباط دادهای رویدادها مورد استفاده قرار میگیرد.$scope
به ترتیب با کامپوننتها (components) و دستورها (directives) جایگزین شده اند. در واقع یک کامپوننت به عنوان دستوری که دارای قالب html است شناخته میشود.نام گذاری
در ابتدا نامگذاری انگولار بر اساس فریم ورک قبلی یعنی انگولار جی اس صورت گرفت. اولین نام این فریم ورک تحت عنوان "انگولار 2" معرفی شد. اما این نام گذاری باعث ایجاد سردرگمی در برنامه نویسان و توسعه دهندگان گردید. برای برطرف کردن این ابهام، تیم تصمیم گرفت که نام فریم ورک قبلی را انگولار جی اس و فریم ورک جدید را انگولار تعریف کند. یعنی از این به بعد انگولار 2 و 4 و 5 و 6 همگی زیرمجموعهای از فریم ورک انگولار (بدون جی اس) هستند.
نسخه 2.0.0
در نسخه 2 انگولار تغییرهای بسیار زیادی بوجود آمد بگونهای که دیگر مفاهیم فریم ورک قبلی هیچ معنایی پیدا نمیکردند. انگولار 2 در کنفرانس ng-Europe در سپتامبر ۲۰۱۴ رونمایی شد. سپس نسخه بتای آن در دسامبر ۲۰۱۵ در اختیار برنامه نویسان قرار گرفت.[1] در نهایت در ۱۴ سپتامبر ۲۰۱۶ نسخه اصلی و نهایی انگولار 2 رونمایی گردید.
نسخه 4.0.0
در دسامبر سال ۲۰۱۶ انگولار 4 شروع به کار کرد. برای بسیاری از برنامهنویسان سوال پیش آمد که چرا انگولار 3 توزیع نشد. دلیل این امر عدم هماهنگی بخش مسیردهی (Router) در انگولار 3 بود. در نهایت با تکمیل ورژن 2، انگولار 4 در تاریخ ۲۳ مارس ۲۰۱۷ به صورت رسمی در اختیار توسعه دهندگان قرار گرفت. همچنین یک نسخه تحت عنوان انگولار 4.3 نیز معرفی گردید که در آن تغییرهای جزئی صورت گرفته بود.
برخی از تغییرهای انگولار 4.3 عبارتند از:
نسخه 5.0.0
تغییرهای نسبتا مناسبی در نسخه 5.0.0 انگولار اعمال شد که باعث بهینه شدن کدها و ارتباط بهتر انگولار با متریال (Material) گردید. این نسخه در تاریخ ۱ نوامبر سال ۲۰۱۷ ارائه شد.
نسخه 6.0.0
این نسخه از انگولار با تغییرات بسیار جزئی نسبت به انگولار 5 ارائه شده که در آن از نسخه 6 پلاگین RxJs استفاده شده است. همچنین در انگولار 6 یک مفهوم جدید به نام Angular Element استفاده می شود که این قابلیت را برای نرم افزار ایجاد می کند تا قالب HTML یک کامپوننت نه تنها در یک پروژه انگولار بلکه در باقی پروژه ها قابل استفاده باشد.
نسخههای آینده
با توجه به پیشبینیهای شرکت گوگل نسخه 7 انگولار در ماه سپتامبر یا اکتبر سال ۲۰۱۸ رونمایی میشود.
یک بار خرید کن، یک عمر حرفهای کدنویسی کن
2 ماه پیش
سلام استاد ممنون از ارائه مطالب عالیتون
متاسفانه من هر چه تلاش کردم نتونستم از Bootstrap استفاده کنم. طبق دستور شما پیش رفتم خطای زیر رو داد.
ERROR in multi ./assets/bootstrap/css/bootstrap.min.css ./src/styles.css
Module not found: Error: Can't resolve 'C:\Users\ShahramArdalan\PhpstormProjects\test\assets\bootstrap\css\bootstrap.min.css' in 'C:\Users\ShahramArdalan\PhpstormProjec
ts\test'
2 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
لطفا سوالات فنی خود را از طریق تیکت پشتیبانی با مدرس دوره در میان بگذارید. برای ارسال تیکت به بخش «پروفایل من» رفته و سپس سوال خود را مطرح بفرمایید.
با تشکر
3 ماه پیش
با سلام و احترام.
ببخشید در این دوره سمت Backend رو هم کار کردید منظورم نحوه ی نوشتن web api است، یا صرفا روی مبحث انگولار تمرکز کردید و فقط نحوه ی فراخوانی Web api رو توضیح میدید؟
با تشکر.
3 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
همانطور که در توضیحات بالا ذکر شده است، فریم ورک انگولار، یک ابزار برای طراحی وب سایت در سمت کاربر (Client) می باشد. به عبارت دیگر شما با فریم ورک های جاوا اسکریپت می توانید یک وب سایت پویا در سمت کاربر ایجاد کنید، اما برای یادگیری API نویسی باید ابتدا یک زبان را انتخاب کنید. از آنجا که ده ها زبان برنامه نویسی برای API نویسی یا سمت سرور موجود است، امکان تدریس آنها به صورت همزمان در یک دوره آموزشی وجود ندارد. اما در طی برنامه ریزی مجموعه روکسو، به تدریج شیوه API نویسی در زبان های مختلف را در دوره های جداگانه ارائه خواهیم داد.
3 ماه پیش
با سلام
ضمن تشکر و خسته نباشید به تیم رکسو و همچنین استاد محترم
اگر وب سایت رو با انگولار طراحی کنیم ، آیا میتوانیم موارد و نکات SEO را پیاده کنیم و در این زمینه مشکلی نداریم؟
3 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
بله مباحث سئو به صورت کامل مطرح شده است.
3 ماه پیش
با سلام و احترام خدمت اساتید عزیز
با توجه به اینکه بنده در زمینه asp.net mvc5 مشغول هستم ، آیا امکان ترکیب و ادغام انگولار 8 با asp.net
وجود دارد ؟ نحوه اینکار به چه صورت است ؟
4 ماه پیش
سلام
می خواستم اگه بشه یه کامپننت برای آپلود فایل بگید که کار باهاش راحت باشه و در عین حال ویژگی های خوبی داشته باشه
من از
استفاده کردم... ولی همینطوری که می بینید تا انگولار ۶ رو فقط پشتیبانی می کنه، و برای انگولار ۸ کاربرد نداره... و می ترسم وقتی پروژه رو آپگرید کنم به انگولار ۸ با مشکل مواجه بشوم...
اگه مکان داره در مورد داده های دو طرفه در فرم گروپ و فرم کنترلر هم مطلب بذارید یا جایی آموزشش رو بگید، چون می خوام اطلاعات رو از وب سرویس بخونم و روی ورودی ها به عنوان مقدار اولیه بذارم... ولی گیر کردم توش...
باتشکر...
4 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
لطفا سوالات فنی خود را از طریق تیکت پشتیبانی واقع در بخش «پروفایل من» از مدرس دوره بپرسید.
با تشکر
4 ماه پیش
سلام،من مدیر پروژه هستم و میخواستم این دوره رو برای تیم برنامه نویسیمون خریداری کنم،اما شما میگید حرام هست،چه کنیم؟برای هر نفر جدا نمیشه که خرید
4 ماه پیش
با سلام. شما باید برای هر شخص در سایت یک اکانت شخصی بسازید و هر شخص یکبار دوره مورد نظر را خریداری کند.
5 ماه پیش
سلام قت بخیر
من این اموزش رو تا قسمت سی و پنج پیش رفتم میخواستم ببینم برای اتصال به پایگاه داده باید چکار کرد؟
4 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
لطفا به ادامه مباحث آموزشی بپردازید و در بخش HTTP یا همان ارتباط با سرور، این موارد توضیح داده می شود.
5 ماه پیش
سلام
این آموزش چه زمانی به انگولار 8 آپدیت میشه؟
4 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
با توجه به تغییرات بسیار محدودی که در نسخه های بعدی انگولار بوجود آمده است، زمان بروزرسانی کمی با تاخیر همراه می شود تا نسخه بعدی را خدمتتان ارائه کنیم. تا ۹۹ درصد مباحث از انگولار ۵ تا کنون یکسان هستند. بنابراین اصلا نگران نباشید و به آموزش خودتان بپردازید.
5 ماه پیش
ببخشید پیشنیاز کار با آنگولار type script هست
اونو آموزش نمیدید ؟
5 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
برای یادگیری انگولار شما باید به زبان تایپ اسکریپت آشنایی داشته باشید. برای این آشنایی کافیست دو فصل مقاله رایگان که در این لینک قرار داده شده است را مطالعه بفرمایید. علاوه بر این در حین دوره آموزشی ویدیویی به شما یک سری مطالب را ارائه میدهیم که به درک تان کمک می کند.
5 ماه پیش
سلام وقت به خیر
اگر سوالی پیش بیاد چجوری باید از استاد بپرسیم، همینجا توی کامن ها باید مطرح بشه؟؟؟
تو قسمت 16 که dropdown رو میایم با directive مینویسم کار نمیکنه توی آنگولار 7 !
توی stackoverflow هم جستجو کردم اکثرا این مشکلو دارم ولی راه حل رو متوجه نشدم!
5 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
برای ارتباط با مدرس کافیست به بخش «پروفایل من» رفته و سپس تیکت پشتیبانی را انتخاب کنید. در نهایت می توانید سوالات خود را از مدرس دوره بپرسید.
5 ماه پیش
سلام
قصد خرید دوره را دارم فقط خواستم بدونم زمان آپدیت انگولار 7 کی است؟
با تشکر
5 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
تمام مباحث این دوره به صورت کامل برای انگولار ۷ و ۸ نیز قابل استفاده هستند و به زودی دوره به ورژن های جدید آپدیت می شود. البته توجه کنید در آپدیت های جدید مفاهیم قبلی کاربرد خود را از دست نمی دهند زیرا ساختار انگولار از نسخه ۲ تا کنون به همینصورت می باشد. بنابراین با خیال راحت دوره را شروع کرده و نگران آپدیت نباشید. به زودی تمام آپدیت ها اضافه خواهند شد.
6 ماه پیش
سلام روز بخیر ایا در این دوره اموزشی در مورد json.api وجود دارد ؟
6 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
بله در این بخش به صورت کامل با داده های json که از طریق API ارسال می شود کار می کنیم.
6 ماه پیش
سلام خسته نباشين
يه سوال داشتم واس قبل خريد
بعد از پرداخت دانلود ميشه اين كليپهاي آموزشي يا دي وي دي داره يا اينكه هيچكدوم بايد از داخل سايت آموزش ببينيم
6 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
پس از خرید به صورت اتوماتیک تمامی فصل های قفل شده برای شما باز می شود و می توانید تک تک آنها را دریافت و در رایانه شخصی خود مشاهده کنید.
6 ماه پیش
سلام چطور میتونم دمو وب سایتی رو که تو این دوره طراحی شده ببینم ؟
6 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
لطفا به ویدیوی فصل اول که به صورت رایگان می باشد مراجعه کنید.
6 ماه پیش
سلام اموزش ایجاد datatable به همراه همه امکاناتش از بیس را میخواستم دوستان خواهشا هر میدونه راهنمایی کنه
7 ماه پیش
سلام این محصول کد تخفیف نداره ؟ میشه لطفا بزارید تا یکم قیمت پایینتر بیاد ممنون
7 ماه پیش
سلام و عرض ادب،
من برنامه نویس asp.net و c# هستم
آیا شما در آموزشتون از asp.net و c# هم استفاده کردین یا به درد من نمیخوره؟
یا اینکه چطوری من باید این اموزش شمارو با سی شارپ ادغام کنم؟
7 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
توجه بفرمایید که این دوره شامل آموزش فریم ورک انگولار (سمت فرانتد یا کاربر) می باشد. یعنی در محتوای آموزشی آن از هیچ زبان Backend ای استفاده نشده است. دلیل این موضوع تنوع در گستردگی انواع زبان ها در سمت سرور یا Backend می باشد. البته دقت کنید که در فصل مربوط به ارتباط با HTTPClient ها، درخواست های api به صورت کامل بررسی شده و شما می توانید توسط آن، نرم افزار انگولاری خود را به هر زبانی که کار دوست دارید، متصل کنید. به عبارت دیگر روش اتصال به انواع زبان های برنامه نویسی در این فصل گنجانده شده است.
7 ماه پیش
سلام
ببخشید این دوره آپدیت میشه به انگولار ۷ و ۸ ؟
7 ماه پیش
سلام
بله، دوره به صورت همیشگی آپدیت خواهد شد و عزیزانی که دوره را خریداری می کنند، به تمامی آپدیت ها، دسترسی خواهند داشت.
6 ماه پیش
ولی هنوز آپدیت نشده
هفته پیش در باره عدم آپدیت کامنت گذاشتم ولی تایید نکردید
وژن 8 داره میاد ولی هنوز اپدیت 7 رو نگفتید
6 ماه پیش
دوره به زودی آپدیت خواهد شد اما گفتنی است که تغییرات آپدیت جدید چندان گسترده نیست.
7 ماه پیش
سلام
میخواستم بدونم مدت زمان این اموزش چند ساعت میباشد؟
ممنون
7 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
این آموزش بیش از ۲۱ ساعت می باشد. برای مشاهده مدت زمان دوره های آموزشی لطفا به منوی صفحه اصلی بازگردید و سپس از منوی دوره های آموزشی روی هر دوره بیاستید. در این حالت می توانید مدت زمان هر دوره و تعداد فصل های آنها را مشاهده کنید.
9 ماه پیش
سلام
من قصد دارم از جاوا اسکریپت برای ایجاد رابط کاربری نرمافزارهای تحتوب کراسپلتفرم (وب+ویندوز+اندروید+ios+mac+...) استفاده کنم. یعنی یکبار بنویسم و بدون تغییر، در تمامی پلتفرمها اجرا کنم.
* البته نهفقط در مرورگر، بلکه درون صفحهی نرمافزارهای اندروید و ios هم بتوانم نمایش دهم و با بدنهی نرمافزار هم ارتباط برقرار کنم. روی گوشیهای ضعیف، سبُک و روان اجرا شود.
به نظر شما کدامیک از فریمورکهای زیر را انتخاب کنم:
angular
react
vuejs
???
9 ماه پیش
سلام وقت شما بخیر
برای انجام همچین کاری شما می توانید از فریم ورک های انگولار یا ری اکت استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که اگر بخواهید از فریم ورک انگولار استفاده کنید طبیعتا باید از یک پلاگین ترکیبی به نام کوردووا بهره ببرید و اگر بخواهید با ری اکت این کار را پیاده سازی کنید باید از ری اکت نیتیو استفاده نمایید.
پس در هر صورت ابتدا شما باید یکی از این فریم ورک ها را به خوبی یاد گرفته و سپس به مراحل بعدی بپردازید.