6 اکانت ضروری که برای شروع وبلاگ نویسی باید داشته باشید!

0-DaafgJYBfla2Xd4w

مهم نیست که وبلاگ نویسی را به عنوان سرگرمی انجام می دهید و یا به عنوان یک شغل به صورت روزمره به آن متعهد هستید. وبلاگ نویسی چیزی فراتر از نشستن پشت کامپیوتر، تایپ کردن و خلق کلمات جدید روی صفحه نمایشگر است. اگر واقعا می خواهید وبلاگ نویسی را شروع کنید، باید بتوانید زمان ذخیره کنید، به سرعت رشد کنید و هوشمندانه تر کار کنید. اینگونه می توانید بلاگ خود را روز به روز گسترش دهید و در آن پیشرفت کنید.

در این مقاله بر اساس تجربه 6 وب سایت و ابزار ضروری که باید قبل از شروع بلاگینگ در آنها اکانت خود را ایجاد کرده باشید را معرفی می کنیم که هر یک از آنها می تواند سهمی در موفقیت شما در مسیر بلاگینگ داشته باشند.

1) افزونه خبرنامه MailChimp

خب، با مهم ترین مورد لیست شروع می کنیم! داشتن یک خبرنامه ایمیلی که مخاطبان شما بتوانند در آن ثبت نام کنند و شما با در دست داشتن ایمیل های آنان بتوانید لیست عناوین جدید و بروز شده را در کنار تبلیغات و یا حتی درخواست فیدبک یا همان بازخورد برای آن ها ارسال کنید برایتان از نان شب هم واجب تر خواهد بود!

در این زمینه افزونه MailChimp که می توانید به طور رایگان نیز از آن بهره مند شوید، بهترین ابزار در بین رقبای خود محسوب می شود که به کمک آن می توانید یک فرم سفارشی سازی شده جمع آوری ایمیل را در وبلاگ خود داشته باشید و کمپین های زمانبندی شده ارسال ایمیل را برای آن تعریف کنید. برای مثال می توانید آن را طوری تنظیم کنید که روز تولد کاربران برای آنها پیام تبریک ارسال کند.

2) وب سایت دانلود تصاویر استوک Unsplash

اگر می خواهید مطالب وبلاگ خود را متمایز و جذاب تر نشان دهید، یکی از مهم ترین روش ها استفاده از تصاویر با کیفیت و به اصطلاح استوک است. منابع مختلفی برای دانلود چنین تصاویری وجود دارد که می توانید تصاویری شیک و تجملاتی در زمینه های موردنظر خود در آن ها پیدا کنید و به رایگان مورد استفاده قرار دهید تا زیبایی های بصری وبلاگ خد را دو چندان کنید.

Unsplash یک جامعه مجازی آنلاین مختص بزرگترین عکاسان دنیا است که در آن تصاویر بسیار با کیفیت با لایسنس رایگان در اختیار عموم مردم قرار می گیرد. به عنوان یک تولید کننده ی محتوا، بدون شک به عضویت در چنین وب سایتی نیاز پیدا خواهید کرد.

البته ما Unsplash را به عنوان محبوب ترین سایت بین سایر سایت های دانلود تصویر استوک معرفی کردیم و سایت های دیگری نظیر Pexels نیز وجود دارند که عملکرد آنها تفاوت چندانی با Unsplash ندارد. آنچه که Unsplash را از رقبا متمایز می کند، امکان ذخیره تصاویر به صورت کالکشن و دسترسی دائمی به آنها در کنار امکانات متنوع دیگریست که کار کردن با این وب سایت را لذت بخش کرده است. همچنین در این وب سایت اعتبار هنرمندان به خوبی حفظ شده است. متاسفانه بر خلاف Pexels در این وب سایت خبری از اشتراک گذاری ویدئوهای با کیفیت بالا نیست.

همانطور که احتمالا حدس زده اید، تصویر اصلی این مقاله نیز از Unsplash دانلود شده است!

3) مدیریت شبکه های اجتماعی با Buffer

شما به عنوان یک وبلاگ نویس، وقت زیادی برای صرف کردن در شبکه های اجتماعی نخواهید داشت. اما به هر حال باید در شبکه های اجتماعی که مخاطبان شما در آنها حضور دارند، فعال باشید، چرا که امروزه تعداد کاربران در این گونه شبکه ها بیشتر از کسانی هستند که به دنبال بلاگ های آنلاین جستجو می کنند. بنابراین داشتن یک دستیار که فعالیت شما را در شبکه های اجتماعی تقویت کند و زمان شما را ذخیره کند، بسیار مفید خواهد بود. وب سایت Buffer نقش همین دستیار را برای شما بازی می کند و می تواند مقالات شما را به صورت زمانبندی شده در شبکه های اجتماعی دلخواه شما مانند فیسبوک، اینستاگرام، توییتر، لینکدین و... منتشر کند.

با این وجود دیگر نگران کم آوردن زمان برای فعالیت در شبکه های اجتماعی نخواهید بود و می توانید تمامی انرژی خود را صرف تولید محتواهای تازه کنید. علاوه بر این، کار کردن با این وب سایت بسیار ساده است و به سرعت می توانید با قابلیت های آن کار کنید. همچنین وجود پلن رایگان (اما محدود) نیز یکی دیگر از ویژگی های مثبت این سایت است.

4) بررسی املا و دستور زبان با Grammarly

افزونه Grammarly که بر روی مروگر شما نصب می شود می تواند شما در حین تولید محتوا در هر وب سایتی، از شبکه های اجتماعی گرفته تا تا هنگام نوشتن ایمیل و... یاری کند. کار این ابزار بررسی غلط های املایی و همچنین دستور زبان و حتی لحن پیام شما با توجه به تنظیماتی است که به آن می دهید. شما می توانید این افزونه را در کسری از ثانیه بر روی مروگر خود نصب کنید و از امکانات آن بهره مند شوید.

متاسفانه این افزونه تنها از زبان انگلیسی پشتیبانی می کند و اگر به زبان فارسی بلاگ نویسی می کنید، تقریبا برای شما بی کاربرد خواهد بود. اما اگر قصد تولید محتوا به زبان انگلیسی دارید و یا در حال تایپ یک کامنت یا ایمیل انگلیسی باشید می توانید از امکانات این افزونه بهره مند شوید. هنگام فعال بودن این افزونه مطمئن خواهید بود که نوشته های شما فاقد غلط های املایی و حتی گرامری است و در صورت اشتباه نیز افزونه به شما پیشنهاد اصلاح خواهد داد.

5) اتوماتیک کردن کارهای تکراری با Zapier

اگر چندان در دنیای تکنولوژی به سر نمی برید، احتمالا اولین باری باشد که نام این ابزار را می شنوید. ابزار Zapier در واقع بیشتر مورد استفاده دیجیتال مارکترها است تا بلاگرها! کار اصلی آن نیز اتوماتیک کردن کارها و تسک های تکراری است که به طور روزمره وقت زیادی را از بسیاری از افراد هدر می دهد. خوشبختانه کار کردن با این ابزار بسیار راحت است و نکته مثبت آنکه از بیش از 2000 اپلیکیشن مختلف پشتیبانی می کند. اما کار این ابزار دقیقا چیست؟

فرض کنید شما روزانه ایمیل های زیادی دریافت می کنید و می خواهید یک نسخه از هر ایمیل در داخل یک اپ دیگر مانند دراپ باکس شما ذخیره شود. خب! در حالت عادی این کار وقت زیادی را به طور روزمره از شما می گیرد و شما باید هر روز وقت زیادی را صرف انجام این کار تکراری کنید. البته گاهی اوقات این کارها چند مرحله ای و پیچیده تر نیز می شوند و آنجاست که تکرار مداوم و همیشگی این تسک، اعصاب شما را فلج خواهد کرد! زپیر نیز ایجاد شده است تا شما را از شر کارهای روزمره تکراری خلاص کند!

6) وب سایت Fiverr یا پونیشا

آخرین مورد از این لیست شاید کمی تقلب محسوب شود! دلیل آن هم این است که برای این مورد بر خلاف بقیه مجبور هستید پول خرج کنید. اما به هر حال داشتن یک اکانت آماده که ساختن آن رایگان است خالی از لطف نخواهد بود. اما کار وب سایت چیست؟ این وب سایت در واقع برای برون سپاری کارها به فریلنسر ها ایجاد شده است.

به عنوان یک وبلاگ نویس ممکن است برخی مواقع بخواهید کاری را انجام دهید که یا حرفه آن را ندارید و یا وقت کافی برای صرف کردن در آن مورد. برای مثال طراحی یک اینفوگرافیک برای یکی از مقالات بلاگ که ممکن است تخصص آنرا نداشته باشید. در این وب سایت فریلنسرهای زیادی هستند که با کمترین قیمت این کار را برای شما انجام می دهند. البته از آنجا که نقل و انتقال پول و ارتباطات در این وب سایت به صورت بین المللی بوده استفاده از آن برای کاربران ایرانی تقریبا غیر ممکن است. اما خبر خوب آنکه می توانید در نمونه ایرانی این وب سایت یعنی پونیشا همین کارها را انجام دهید.

جمع بندی

به پایان 6 مورد گفته شده در مقاله رسیدیم و اگر تا قبل از مطالعه این پست با هرکدام از این موارد آشنا نبودید و حال دسترسی به آنها را برای خود مفید می دانید، بسیار خوشحالیم. تمامی این موارد به شما کمک خواهد کرد وقت کمتری هدر دهید، بیشتر روی کار خود متمرکز شوید و سریع تر رشد کنید. همچنین اگر شما نیز مورد مفید دیگری را می شناسید که باید به این لیست اضافه شود، آن را در قسمت نظرات از پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید. موفق باشید...


منبع: سایت Medium

نویسنده شوید
دیدگاه‌های شما

در این قسمت، به پرسش‌های تخصصی شما درباره‌ی محتوای مقاله پاسخ داده نمی‌شود. سوالات خود را اینجا بپرسید.