معرفی فریم ورک جاوا اسکریپت انگولار 6

09 اردیبهشت 1397
Angular-61

دوستان عزیز سلام. با یک مقاله ی جالب دیگه درباره فریم ورک قدرتمند انگولار در خدمت شما هستیم. در این مقاله قصد داریم ویژگی های فریم ورک انگولار 6 (Angular 6) را برای شما بازگو کنیم تا از تغییرات موجود در این نسخه با خبر باشید.

قبل از هر چیز شمارو دعوت می کنم تا با دیدن قسمت اول ویدیوی موجود در لینک زیر به صورت رایگان اطلاعات کاملی در ارتباط با نرم افزارهای تک صفحه و فریم ورک قدرتمند انگولار بدست آورید.

انگولار 6 یا بهتره بگیم Angular 6 RC به تاریخ 4 آپریل 2018 منتشر شد. تیم انگولار از سال 2016 تا به الان یک برنامه ی دو ساله برای نسخه های مختلفی از فریم ورک خود در نظر داشت که یکدفعه از انگولار 2 به انگولار 6 رسید و امسال انگولار 7 هم در انتظار ما خواهد بود.

تمام تلاش تیم انگولار بر این بود که طی هر نسخه جدید، حجم کل فریم ورک کاهش و سرعت آن افزایش پیدا کند.

در حال حاضر آخرین نسخه انگولار 6، نسخه Angular 6 - rc.5 است که در تاریخ 14 آپریل 2018 منتشر گردید ولی هنوز نسخه پایدار انگولار 6 در اختیار توسعه دهندگان قرار نگرفته است. اینطور که شرکت گوگل و تیم انگولار اعلام کرده اند، نسخه نهایی تا پایان ماه آپریل (اردیبهشت 1397) منتشر می شود.

معرفی انگولار 6 به زبان فارسی

در این نسخه باگ ها و خطاهای کامپایلر انگولار، کامپایلر Angular CLI، المان ها (Elements) و پکیج سرویس ها به صورت کلی برطرف شده است.

ویژگی ها انگولار 6

افزودن توکن برای مشخص کردن نوع ماژول انیمیشن

  • در نسخه های قبلی: امکان مشخص کردن وضعیت اجرایی کامپوننت ها درو ماژول های BrowserAnimationsModule یا NoopAnimationsModule وجود نداشت.
  • در نسخه آپدیت شده: می‌ توان مشخص کرد که کدام نوع انیمیشن درون کامپوننت اجرا شود.

افزودن پشتیبانی از ناوبری (مسیردهی یا Navigation) در آدرس های URL

  • در نسخه قبلی: با استفاده از پکیج ServerWorker می توانستیم بین درخواست هایی که در هر آدرس بود ریداریکت کنیم.
  • در نسخه جدید: می توانیم الگوریتم های جدیدی داخل فایل ngsw-config.json ایجاد کنیم تا آدرس های URL شامل کاراکترهای خاصی باشند.

پشتیبانی از زبان برنامه نویسی تایپ اسکریت ورژن 2.7 (البته برای استفاده از این نسخه باید node 8 نصب باشد.)

ارتقاء سطح تست API در نرم افزار

بروزرسانی نسخه Rxjs

استفاده از پکیج رندر lvy (پکیج lvy جهت بهبودی سرعت و عملکرد نرم افزارهای انگولار و کاهش حجم آن استفاده شده است)

پشتیبانی از Component Dev Kit (این قابلیت یا CDK به شما امکان نصب بیش از 30 کامپوننت UI یا رابط کاربری را می دهد تا بدون هیچ مشکلی بتوانید از آنها جهت ساخت رابط کاربری و ارتقاء تجربه کاربری استفاده کنید)

بهبود ویژگی های فرم ها

توجه: دوستان عزیز آموزش ویدیویی انگولار 6 از مقدماتی تا پیشرفته به زبان فارسی را می‌توانید با کلیک روی اینجا یاد بگیرید. (این دوره در حال برگزاری است)

نویسنده شوید
دیدگاه‌های شما

در این قسمت، به پرسش‌های تخصصی شما درباره‌ی محتوای مقاله پاسخ داده نمی‌شود. سوالات خود را اینجا بپرسید.