معرفی برترین نرم افزارهای طراحی گرافیک در سال ۲۰۱۹ (قسمت سوم)

11 شهریور 1398
best-graphic-design-software-part2

اگر به یاد داشته باشید در قسمت های اول و دوم «معرفی برترین نرم افزارهای طراحی گرافیک در سال ۲۰۱۹» به معرفی 8 مورد از برترین نرم افزار های طراحی گرافیک در سال 2019 پرداختیم. حال در این مطلب، به معرفی نرم افزارهای دیگر این لیست می پردازیم.

9 - Vectr

نمایی از نرم افزار Vectr

Vectr همانطور که از نامش پیداست نرم افزاری برای ساخت و ویرایش فایل های وکتور و برداری است. این نرم افزار هم دارای نسخه تحت وب و هم نسخه آفلاین است. سطح کاری این نرم افزار مبتدی و متوسط است و طراحان حرفه ای و با تجربه برای انجام پروژه های خود در آن ممکن است با محدودیت ابزارها و قابلیت ها مواجه شوند. بنابراین استفاده از آن برای این دسته از افراد توصیه نمی شود. اما برای افراد مبتدی که تازه شروع به طراحی وکتور کرده اند گزینه مناسبی خواهد بود. به ویژه آنکه ده ها آموزش کاربردی و جذاب به صورت رایگان در وبسایت آن وجود دارد که در صورت تسلط ببه زبان انگلیسی می توان از آنها بهره‌مند شد.

  • مناسب برای: طراحی و ویرایش وکتور
  • سطح قیمت: رایگان
  • سطح مهارت مورد نیاز: مبتدی

ویدئوهای آموزشی کاربردی و از طرف رابط کاربری بسیار ساده که یادگیری آنرا بسیار لذت بخش کرده است از نقاط مثبت این نرم افزار است. در مقابل محدودیت برخی ابزارها و همچنین روند پیچیده ثبت نام در آن، پاشنه ی آشیل این نرم افزار محسوب می شوند.

10 - Procreate - iPad program for sketching

نمایی از نرم افزار Procreate

آیا هنگامی که در مترو هستید طرح خاصی برای کشیدن به ذهنتان رسیده است؟ Procreate به شما اجازه می دهد که طرح های موردنظر خود را به سرعت بر روی صفحه آیپد خود اجرا کنید. این نرم افزار با بیش از 130 براش و چندین ابزار مناسب در کنار قیمت منطقی خود گزینه بسیار خوبی برای طراحی در آیپد محسوب می شود.

11 - Krita - free raster editor

نمایی از نرم افزار Krita

اگر به دنبال نرم افزاری رایگان و متن باز برای ویرایش عکس های خود با پردازش پیکسلی (بر پایه رستر) هستید، Krita انتخاب بسیار مناسبی خواهد بود که برای یادگیری آن نیز با چالش خاصی مواجه نخواهید بود. جالب است بدانید این نرم افزار رتبه 1 نرم افزار رایگان نقاشی دیجیتال در سال 2019 را از سایت معتبر TechRadar دریافت کرده است.

12 - Canva - drag-and-drop online editor

نمایی از نرم افزار Canva - معرفی نرم افزارهای طراحی گرافیک

همانطور که از نام این نرم افزار پیداست، نمی توان آنرا یک نرم افزار جامع در زمینه طراحی گرافیک دانست بلکه تنها نرم افزاری تحت وب است که می تواند برای برخی ویرایشات ابتدایی روی تصاویر توسط افراد تازه کار به کار گرفته شود. دلیل آنکه آنرا در این لیست آورده ایم این است که می تواند نقطه شروع بسیار خوبی برای افراد علاقه مند به گرافیکی باشد که هنوز هیچگونه دانش و مهارتی در این زمینه کسب نکرده اند. تنوع بسیار زیاد فونت ها، تم ها و قالب ها در کنار پشتیبانی از طیف وسیعی از فونت ها، که برخی از آنها رایگان هستند از مزایای اصلی این نرم افزار محسوب می شوند. خبر خوب اینکه کار کردن با این نرم افزار بسیار آسان است. می توانید قالب پیشفرض مورد علاقه خود را انتخاب کنید و سپس اِلِمان های مد نظر خود را از منوی برنامه به داخل پروژه بکشید و رها کنید و سپس آنها را شخصی سازی کنید. متاسفانه این نرم افزار کاملا رایگان نیست و برای استفاده از امکانات کامل باید پلن خود را ارتقا دهید.

13 - Scribus - جایگزین رایگان InDesign

نمایی از نرم افزار Scribus - معرفی نرم افزارهای طراحی گرافیک

Scribus نرم افزار رایگان و متن باز تحت دسکتاپی است که همانند Adobe InDesign برای طراحی و بهینه سازی اسناد چاپی می توان از آن استفاده کرد. اگرچه امکانات این نرم افزار توانایی رقابت با ایندیزاین شرکت ادوبی را ندارد اما رایگان و ساده بودن، آنرا به انتخاب خوبی برای تازه کاران بدل کرده است.

14 - Autodesk SketchBook

نمایی از نرم افزار Autodesk SketchBook - معرفی نرم افزارهای طراحی گرافیک

SketchBook نیز همانند Procreate گزینه ای عالی برای پیاده سازی و اجرای سریع ایده های طراحی شما به صورت دیجیتال است. این نرم افزار کاملا رایگان است و به تمام افرادی که در کنار کارهای گرافیکی به نقاشی دیجیتال نیز علاقه دارند پیشنهاد می شود.

جمع بندی: در انتخاب نرم افزار مناسب، جدی باشید!

همانطور که در ابتدای مقاله نیز توضیح دادیم، انتخاب بهترین نرم افزار طراحی دیجیتال همیشه یک مشکل بزرگ برای افراد مبتدی است. همه چیز در این انتخاب به این بستگی دارد که دقیقا دنبال چه چیزی هستید و می خواهید چه چیزی طراحی کنید. می خواهید بر اساس وکتور کار کنید یا رستر؟ به چه سبکی علاقه دارید؟ (با فرض زندگی در یک کشور تحت قانون کپی رایت!) چه میزان بودجه برای خرید نرم افزار کنار گذاشته اید؟! طراحی گرافیک را صرفا برای سرگرمی انجام می دهید و یا می خواهید پروژه های حرفه ای از سوی مشتریان قبول کنید؟ چه اندازه وقت برای یادگیری دارید؟

برای انتخاب یک نرم افزار مناسب باید ابتدا سوالات بالا و بسیاری از فاکتورهای دیگر را در نظر بگیرید و سپس اقدام به شروع طراحی کنید. اگر نمی خواهید در سطح حرفه ای فعالیت کنید، شاید بهتر باشد مستقیما به سراغ فتوشاپ یا ایلوستریتور نروید و نرم افزارهای مشابه دیگر که یادگیری آنها ساده تر است را نیز امتحان کنید. اما اگر قصد دارید به شکل جدی وارد این حرفه شوید و آنرا به عنوان شغل یا منبع درآمد خود انتخاب کنید، بدون شک کمتر نرم افزاری را می توان یافت که یارای رقابت با محصولات ادوبی را داشته باشند، بنابراین بد نیست که از همین ابتدا به شما بگوییم باید وقت بسیار زیاد و احتمالا هزینه های بالایی را برای یادگیری آنها کنار بگذارید.

نویسنده شوید
دیدگاه‌های شما

در این قسمت، به پرسش‌های تخصصی شما درباره‌ی محتوای مقاله پاسخ داده نمی‌شود. سوالات خود را اینجا بپرسید.